Aktuelnosti
Isprintaj stranicuPošalji na mail
Delicious Digg Facebook Google bookmarks LinkedIn Stumbleupon Twitter

28.09.2011

Vi pitate, a načelnik odgovara

Centri civilnih inicijativa, u sklopu projekta Lokalna uprava za kvalitet života građana – faza 2, koji finansira Evropska unija, i ove godine organizuje Forume odgovornosti u 14 opština obuhvaćenih Projektom. Prvi u nizu Forum odgovornosti, koji CCI organizuje u u saradnji sa opštinom Travnik i načelnikom Admirom Hadžiemrićem, održaće se u srijedu, 28.09.2011. godine, sa početkom u 14:00 sati. Trenutno su poznati termini Foruma i u opštinama:

  • Novo Sarajevo: srijeda, 5. oktobar 2011. godine u 14:00h, sala Općinskog vijeća
  • Široki Brijeg: četvrtak, 6. oktobar 2011. godine u 17:00h, prostorije MZ Lijeva obala
  • Doboj: četvrtak, 6. oktobar 2011. u 14:00h, sala Skupštine opštine
  • Bijeljina: četvrtak, 13. oktobar 2011. u 18:00h, gradska biblioteka

 

Na ovim javnim sastancima sa građanima, načelnici opština, zajedno sa svojim saradnicima, upoznaće građane sa stepenom realizacije opštinskih projekata u proteklom i  planovima za naredni period, te prisutnim građanima odgovoriti na pitanja o aktuelnim problemima u njihovim sredinama.

Pozivamo sve zainteresovane građane da prisustvuju i učestvuju u komunikaciji sa čelnim ljudima svojih lokalnih zajednice. CCI nastoji afirmisati ovakav javni vid komunikacije načelnika sa građanima, i pozivanje na odgovornost predstavnika vlasti za implementaciju planova koje su sami usvojili.

Vi pitate - načelnik odgovara!

 


CCI banner i zastava